Primarul Andrei Volosevici transmite, mai nou, invitațiile oficiale pe whatsapp

444

Primarul Andrei Volosevici pare în ultima vreme să nu se aplece foarte mult asupra problemor cotidiene ale ploieștenilor, din păcate acestea fiind o mulțime, vizbile la tot pasul.

În schimb, o situație asupra căreia primarul se apleacă de câteva luni bune o reprezintă mărcile Petrolului, existând un interes vizibil din partea lui, acesta probabil fiind influențat și de cei din jurul său care au avut de-a lungul timpului diverse funcții, precum Dragoș Machițescu, unul dintre cei mai înfocați suporteri petroliști, fost lider al Uniunii Suporterilor Petroliști, care prin 2016 participa la ședința în care se discuta problema mărcilor, pe atunci având un limbaj licențios, susținând că sub nici o formă nu vrea evaluarea mărcilor și scoatelor lor la licitație și că nu există nici o garanție că în cazul licitației, mărcile nu vor ajunge la persoane rău intenționate, iar acum, în poziția de consilier local susține sus și tare scoaterea acestora la licitație, lucru care ne pune pe gânduri….

Alte personaje din jurului lui Andrei Volosevici sunt Octav Preda, numit consilier pe probleme de sport la Primăria Ploiești, fost lider al galeriei Petrolul și Valeriu Răchită, în prezent angajat la CSM Ploiești, fost antrenor al echipei Petrolul Ploiești, acesta intrând în istoria echipei cu cel mai mare salariu din toate timpurile, respectiv 13.000 euro pe lună, în anul 2011, pe vremea când primar era tot Andrei Volosevici, iar Primăria Ploiești finanța echipa FC Petrolul din bani publici, inclusiv salariul lui Răchită, printr-o asociere între cele 2 entități, administraţia locală preluând echipa de fotbal cu tot cu palmares, mărci înregistrate şi cheltuieli ( salarii ). Tot atunci, pe ștatul de plată al echipei Petrolul se regăsea și Octav Preda. având funcția de responsabil marketing.

Recent, primarul municipiului Ploiești a transmis că reprezentanții Asociației Club Sportiv Petrolul 52 refuză discuțiile cu conducerea primăriei și cu reprezentanții Consiliului Local Ploiești cu privire la mărcile Petrolul. “Ni se pare ciudat că cei care spun că nu dorim să discutăm cu ei refuză orice invitație venită din partea municipalității. Domnii și doamnele consilieri locali au câteva nelămuriri și au solicitat discuții cu reprezentanții asociației. După cum se vede aceștia sunt deranjați de invitațiile trimise și refuză dialogul. Doar prin dialog se poate debloca situația mărcilor Petrolul”.

Aceste declarații venind în urma unor mesaje de pe whatsapp….ori vor să revoluționeze modalitățile oficiale de a trimite invitații, ori pur și simplu există interese prea mari pe acest subiect, ignorând astfel regulilele convenționale…..