Primarul Andrei Volosevici a sesizat comisia de disciplină împotriva directorului Poliției Locale Ploiești, Adrian Vaida.

867

Primăria municipiului Ploiești a emis vineri un comunicat de presă în care anunță faptul că primarul Andrei Liviu Volosevici, a înregistrat, astăzi, o sesizare adresată Comisiei de disciplină a funcţionarilor publici, constituită la nivelul Municipiului Ploieşti, împotriva lui Adrian Vaida, director general adjunct, funcţionar public ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul Poliţiei Locale Ploieşti.

“Constatând o serie de abateri în activitatea Poliţiei Locale Ploieşti, în temeiul art. 31 din Legea 155/2010 a Poliţiei Locale, republicată cu completările şi modificările ulterioare, am fost nevoit să sesizez Comisia de disciplină a funcţionarilor publici, din cadrul administraţiei publice locale, pentru a restabili ordinea şi disciplina în desfăşurarea activităţilor Poliţiei Locale Ploieşti” a declarat, în acest context, primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici.