Primarul Adrian Dobre: Am cerut demisia directorului general al RASP, Raul Petrescu și a directorului tehnic Vasile Ionescu

1028

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a cerut demisia directorului general al RASP, Raul Petrescu și a directorului tehnic Vasile Ionescu.Reacția vine în contextul scandalului privind salubritatea din oraș.

“În ședința de astăzi, am cerut demisia conducerii RASP, a directorului general Raul Petrescu și a directorului tehnic Vasile Ionescu, responsabili cu monitorizarea contractelor de salubritate. Continui demersurile pentru ca Rosal, RASP și Consiliul Local, în subordinea căruia se află RASP, să înțeleagă că trebuie să avem un oraș curat.”, a anunțat primarul Adrian Dobre printr-o postare făcută pe pagina personală de Facebook.

În ședința de astăzi, am cerut demisia conducerii RASP, a directorului general Raul Petrescu și a directorului tehnic Vasile Ionescu, responsabili cu monitorizarea contractelor de salubritate. Continui demersurile pentru ca Rosal, RASP și Consiliul Local, în subordinea căruia se află RASP, să înțeleagă că trebuie să avem un oraș curat.

Publicată de Adrian Dobre pe Miercuri, 17 iulie 2019