Primaria Ploiesti: trebuie actualizate dosarele in vederea obtinerii unei locuinte sociale

694

Primaria Municipiului Ploiesti, prin Administratia Serviciilor Sociale Comunitare Ploiesti, aduce la cunostinta tuturor cetatenilor care figureaza in evidentele Serviciului Locuinte Sociale cu dosare in vederea obtinerii unei locuinte sociale sau locuinte destinate chiriasilor proveniti din imobilele care au facut obiectul legilor proprietatii ca acestea trebuie actualizate pana in data de 22.11.2019, potrivit prevederilor Legii nr. 114 / 1996, republicata si actualizata, Legea privind locuintele, in vederea inscrierii in lista cu ordinea de prioritate privind locuintele sociale, respectiv listele cu ordinea de prioritate privind chiriasii evacuati din imobilele care au facut obiectul legilor proprietatii, valabile pentru anul 2020.

Data de 22.11.2019 este si termenul limita pentru primirea dosarelor noi in vederea inscrierii lor in listele cu ordinea de prioritate valabile pe anul 2020.

Documentele vor fi depuse la sediul Administratiei Serviciilor Sociale Comunitare Ploiesti – Serviciul Locuinte Sociale, situat in Ploiesti, str. Piata Eroilor, nr. 1A.