Președintele USR Prahova, Mihai Polițeanu, atacă din nou PNL-ul, deși sunt aliați: „PNL-ul o ia pe calea PSD-ului”

518

Mihai Polițeanu, președintele USR Prahova, își atacă partenerii de alianță – PNL într-o postare pe facebook, susținând că între președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, și predecesorul lui, Bogdan Toader, nu este nici o diferență.

Nu este prima data când acesta lansează acuzații la adresa partenerilor de alianță, nu cu mult timp în urmă îl acuza pe primarul Andrei Volosevici și pe consilierii PNL: “Primarul VOLOSEVICI a devenit LOBBYIST-ul rușilor de la LUKOIL, iar PNL și ALDE/PSD, servitorii CLANURILOR INTERLOPE din PLOIEȘTI”, declara Polițeanu.

Remarcând că aceste conflicte/acuzații între USR și PNL sunt din ce în ce mai dese ( după cum am mai relatat : https://www.phon.ro/conflict-intre-usr-plus-si-pnl-la-ploiesti-se-rupe-alianta/, deși aceștia sunt aliați pentru a conduce atât Ploieștiul, cât și județul Prahova, ne întrebăm cât mai ține această alianță? Se va rupe în curând? Și dacă USR-PLUS susține că cei de la PNL nu respectă protocolul de alianță, de nu se despart de ei? Cumva că nu vor să piardă puterea?

„PNL-ul o ia pe calea PSD-ului. Când la Prahova am făcut alianță la locale cu liberalii, protocolul prevedea, în primul rând, depesedizarea județului. Depesedizarea însemna reforme, integritate în funcții publice, numiri în administrația locală și județeană prin proceduri competitive neviciate de nepotism și corupție.

Domnul Iulian Dumitrescu, președinte PNL al CJ Prahova, însă, pare că nu se deosebește prea mult de predecesorul lui, pesedistul Bogdan Toader, omul clanului Cosma. Cred că cel mai bun răspuns la dezvăluirile G4media.ro ar fi demisia de la Consiliul județean Prahova.Bravo, Cătălin Drulă!” conchide președintele USR PLUS Prahova, Mihai Polițeanu

Foto: Facebook/Mihai Polițeanu