Președintele PNL Ploiești, Roberta Anastase, îl întreabă pe facebook pe vicepreședintele PNL, primarul Municipului Ploiești, Andrei Volosevici: ”Ce se întâmplă cu proiectul noului spital?Cât costă spitalul?”

1476

Președintele PNL Ploiești, senatoarea Roberta Anastase, îl întreabă pe primarului Municipiului Ploiești, vicepreședintele PNL Ploiești, Andrei Volosevici, într-o postare pe pagina sa de facebook, să prezinte stadiul proiectului noului spital, ceea ce evidențiază clar o ruptură în interiorul partidului între cei doi.

Roberta Anastase, președinte PNL Ploiești”Luna trecută am vorbit cu directorul Spitalului de Pediatrie din Ploiești. Doamna doctor Anca Miu e un om sufletist și un profesionist desăvârșit.

De fiecare dată când vorbim, nu uită să îmi amintească de lipsa de spațiu pentru tratament din spital, de condițiile în care trebuie să țină copiii, care și așa trec prin trauma unei boli care necesită spitalizare.

Și eu si ea, ca mulți dintre ploieșteni, speram că se va construi un spital în Ploiești. Am vorbit de multe ori despre acest lucru. Suntem deja în luna iunie si, încă, nu am văzut nicio declarație oficială a primariei cu privire la rezultatele studiului de pre-fezabilitate care ar fi trebuit să fie gata în luna mai.

De aceea m-am decis să scriu aici si să întreb public: Ce se întâmplă cu proiectul noului spital din Ploiești? S-a terminat studiul de prefezabilitate? Când va fi prezentat public? Cât costă spitalul? Pentru ce soluții de finanțare a optat Primăria Ploiești? Toate acestea sunt informații publice și cetățenii trebuie să știe!

Aștept cu interes răspunsul Primariei!” conchide Roberta Anastase