Prahoveni prinși în flagrant la furat lemne

575

Jandarmii prahoveni au executat o serie de acţiuni punctuale pe linia combaterii furturilor de material lemnos, unii dintre faptuitori fiind prinsi in flagrant.Actiunile s-au finalizat cu următoarele constatari:

– Pe raza localităţii Filipeştii de Pădure, a fost depistat numitul P.I., în timp ce tăia cu ajutorul unui motofierăstrău material lemnos. A fost aplicată amendă contravențională în valoare de 1000 lei, conform Legii 171/2010, motofierăstrăuL a fost ridicat pe bază de proces verbal în vederea confiscării, iar materialul lemnos a fost confiscat de Ocolului Silvic Muntenia.

– Pe raza localităţii Mărginenii de Jos, a fost depistat numitul D.N., în timp ce transporta cu ajutorul unui atelaj hipo material lemnos din specia carpen si salcam, fără a poseda documente de proveniență şi transport. Persoana în cauză a fost sancţionată contravențional cu amendă în valoare de 5000 lei, conform Legii 171/2010, materialul lemnos fiind confiscat de Ocolului Silvic Câmpina.

– Pe raza localităţii Gâlmea, a fost depistat numitul A.C.T., în timp ce transporta cu ajutorul unui atelaj hipo material lemnos din specia ulm si frasin, fără a poseda documente de proveniență şi transport. Persoana în cauză a fost sancţionată contravențional cu amendă în valoare de 5000 lei, conform Legii 171/2010, materialul lemnos fiind confiscat de Ocolul Silvic Verbila.

– Pe raza localităţii Pleaşa, a fost depistat în flagrant numitul C.F.I, în timp ce tăia cu ajutorul unui motofierastau material lemnos din specia tei. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei, conform Legii 171/2010, materialul lemnos fiind confiscat de ocolul Verbila.

De remarcat este faptul ca ultima saptamana jandarmii au sesizat faptul ca transportul se executa cu autoturisme personale care nu ies in evidenta si nu sunt depistate in trafic .