Poliția Română: „Live pe Facebook, fără centură și sub influența băuturilor alcoolice

473

Poliția Română a postat pe Facebook un text ironic la adresa unui șofer care conducea sub influența băuturilor alcoolice în timp ce era live pe Facebook și atrage atenția pericolelor imense aferente. Postarea Poliției Române:

” Nu știm câte like-uri a luat un șofer care conducea aseară, sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce era live pe Facebook, dar știm sigur că s-a ales cu dosar penal și a rămas fără permis.

Rezultatul testării a fost 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe numele bărbatului, de 32 de ani, din Vatra Dornei, a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, pe timpul cercetării permisul fiind reținut fără drept de circulație.

Pentru folosirea telefonului în timpul condusului și lipsa centurii de siguranță șoferul a fost sancționat cu 1.160 de lei. Intervenția promptă a polițiștilor din Vatra Dornei a făcut ca lucrurile să se termine cu bine atât pentru ceilalți participanți la trafic, cât și pentru șoferul care era în direct.Le mulțumim celor care ne-au sesizat, noi asociem ,,live” cu viața, mai puțin cu transmisiunile în direct pe rețelele de socializare. „