POFTIȚI ÎN VAGOANE! Expoziție de modelism si cultura la Palatul Culturii!

417

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova și Clubul Feroviar Republica Ploiești vă invită să participați la evenimentul de modelism și cultură feroviară „Poftiți în Vagoane”. Prima ediție are loc timp de 2 zile, în perioada 22-23 iunie 2019, la Sala Coloanelor din cadrul Palatului Culturii Ploiești, între orele 9.30-18.00 și se bucură de participarea mai multor cluburi de modelism și pasionați din toată țara.

Manifestarea este dedicată copiilor, iubitorilor de modelism, de electronică, mecanică și oricărei persoane în căutarea unei pasiuni care să-i dezvolte atât latura practică, cât și estetică. Este un hobby care are o creștere explozivă în Romania și prezintă un interes ridicat, indiferent de categoria de vârstă.

Evenimentul este împărțit pe 3 secțiuni majore: o dioramă modulară funcțională, o secțiune dedicată dioramelor, vignetelor și istoriei feroviare, în timp ce a 3-a secțiune va fi o expoziție de fotografii cu tematică feroviară, organizată de partenerul evenimentului, Clubul de Turism și Arte Escamonde Ploiești.