PNL a sesizat Biroul Electoral Central în privința materialelor de campanie ale PSD

479

PNL a solicitat Biroului Electoral Central (BEC) să oblige de urgență PSD să îndepărteze materialele de propagandă electorale „contrare atât ordinii de drept, cât și moralității și bunului simț”.

„Politrucii din PSD sunt dispuși să facă orice pentru a obține voturi pentru candidatul lor, Viorica Dăncilă, inclusiv să încalce legea! Singura strategie electorală a PSD este manipularea! Manipulare prin minciuni și dezinformări, manipulare constantă prin Fake News-uri!

Acest mod josnic, imoral și ilegal de a face campanie ne demonstrează încă o dată că pentru acești oameni legea reprezintă doar un obstacol pe care pot să-l ocolească oricând doresc!

PNL condamnă ferm astfel de practici, mai ales atunci când sunt folosite, așa cum face PSD, împotriva românilor! Prin urmare, PNL a sesizat Biroul Electoral Central cu privire la practicile nelegale adoptate de PSD în această campanie!

Este obligatoriu ca românii să fie corect informați și, astfel, să voteze în cunoștiință de cauză, iar minciunile distribuite de PSD prin broșuri de campanie sunt un atac direct la adresa tuturor”, a transmis PNL, printr-un comunicat de presă.