Petroliștii s-au reîntâlnit după mai bine de două luni de la ultimul antrenament efectuat împreună, începând, în sfârșit, pregătirile pentru faza play-off a campionatului, cea care va decide promovarea în primul eșalon.

Respectând protocoalele medicale impuse pentru această perioadă, „lupii” au intrat direct în cantonament, la Hotel Vigo din Ploiești, stagiul demarând cu testarea obligatorie pentru COVID-19. Alături de staff-ul tehnic și cel medical, în cantonament se vor afla 23 de jucători:

– Raul Avram, Cezar Lungu (portari);

– Alberto Olaru, Ștefan Bărboianu, Andrei Răuță, Adrian Nicolae, Antoniu Manolache, Cristian Sîrghi, Valentin Țicu, Derlis David Meza Colli, Armando Vajushi, Pol Roige, Laurențiu Marinescu, Serge Ekollo, Alexandru Saim Tudor, Mario Bratu, Robert Enache, Mihai Nițescu, Leonel Pierce, Gabriel Deac, Hamza Younes, Sergiu Arnăutu și Ștefan Blănaru (jucători de câmp).

Singurul absent este portarul Cristian Apostolachi, cel care a revenit din Republica Moldova pe data de 17 mai și se află, pentru încă o săptămână, în autoizolare la domiciliu.