Petrecere de pomină la nunta primarului Andrei Volosevici. FOTO/VIDEO

1198

Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului, s-a căsătorit religios, weekendul care tocmai s-a încheiat, cu Andrada, șefa de cabinet a prefectului județului Prahova. Ceremonia religioasă a avut loc sâmbătă, 1 iulie, la Biserica Sfânta Vineri din oraș și a fost urmată de o petrecere la Ramatuelle, salonul Amourelle. Vă reamintim că în urmă cu aproximativ 1 an cei doi și-au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă ( eveniment pe care l-am relatat in exclusivitate AICI și AICI ).

Alături de cei doi miri fiind nașii, Cătălin și Simona Albu, șeful Poliției Locale Ploiești, respectiv City Manager-ul Ploieștiului, familia și câțiva apropiați, la Ramatuelle au ajuns, la fericitul eveniment, sute de invitați, capacitatea localului fiind de 450 de persoane.

Petrecerea a fost deschisă de Tavi Colen și băieții de la Talisman, împreună cu Ema de la Zu și Cezar Ouatu. Dansul miresei a fost pe acordurile melodiei „Halo”, cântată de Beyonce.

Andrei Volosevici se află la a doua căsătorie, care coincide și cu al doilea său mandat în funcția de primar al municipiului Ploiești.

Mai multe imagini, fotografii și înregistrări video, au fost publicate pe social media de către invitați: