Peste 30.000 de copii și însoțitori vor fi pe Arena Națională la meciul cu Norvegia. Reguli de acces

556

În urma centralizării tuturor înscrierilor pentru partia România – Norvegia, vom avea 30.038 de copii sub 14 ani și însoțitori care vor să fie pe Arena Națională pe 15 octombrie, de la 21:45!

Distribuția pe mail a biletelor va începe de astăzi, 11 octombrie. A fost nevoie de timp pentru verificarea CNP-urilor, centralizarea datelor și organizare logistică.

Iată informațiile importante pe care solicitanții le vor primi și în mailul cu biletele, pe care trebuie să le printeze:

  • Biletele copiilor vor rămâne în posesia însoțitorilor până la intrarea pe stadion
  • Fiecare însoțitor va prezenta toate biletele la acces, asistând la intrarea copiilor din grupul pe care îl are în grijă.
  • Pentru grupurile care se deplasează la stadion în format organizat, cu transport autocar / microbuz, accesul mijloacelor de transport în Arena Națională se face prin intrarea din Bd. Basarabia, vehiculele urmând a fi parcate pe inelul din jurul stadionului, în limita spațiului disponibil.
  • Dat fiind numărul mare de grupuri care au anunțat venirea la stadion cu transport organizat (autocar, autobuz, microbuz), vă recomandăm să identificați din timp locuri de parcare în jurul complexului Arena Națională. Parcările din interiorul complexului au capacitate limitată și vor fi alocate în ordine cronologică a înscrierii.
  • Pentru grupurile care se formează la stadion(deplasare inviduală a copiilor cu părinții și grupare cu însoțitorii la porțile Arenei Naționale), accesul se va face prin intrarea din Bd Basarabia + intrarea din Bd. Pierre de Coubertin
  • Vă recomandăm să ajungeți la stadion cu 2 ore înainte de începerea partidei, pentru evitarea aglomerației.