Persoanele aflate în autoizolare din Ploiești pot solicita sprijinul A.S.S.C pentru aprovizionarea cu alimente, apă și bunuri necesare traiului.

805

În vederea prevenirii răspândirii coronavirusului, Primăria municipiului Ploiești vine în sprijinul populației prin adoptarea, în data de 6 martie 2020, a Hotărârii nr. 1 a Comitetului Local al Situațiilor de Urgență care prevede:

– Persoanele aflate în autoizolare pe teritoriul municipiului Ploiești pot fi ajutate în aprovizionarea cu apă și alimente de către rude și/sau prieteni.

Dacă este necesar, persoanele aflate în autoizolare pot solicita sprijinul A.S.S.C pentru aprovizionarea cu alimente, apă și bunuri necesare traiului.

– Supravegherea persoanelor autoizolate voluntar la domiciliu pe teritoriul municipiului Ploiești va fi asigurată de către Poliția Locală Ploiesti.

În caz de nevoie, se va solicita sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean Prahova și a Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, pentru menținerea, sprijinul, asigurarea și restabilirea ordinii publice.

– În spațiile de carantină identificate în municipiul Ploiești, de către D.S.P. Prahova, A.S.S.C. va asigura apa, hrana si produsele de igienă specifice. Sumele aferente pentru cheltuielile necesare aplicării măsurilor stabilite, vor fi asigurate din bugetul local al Municipiului Ploiești și vor fi puse la dispoziția A.S.S.C.

Medicii de familie ai persoanelor aflate în autoizolare pe teritoriul Municipiului Ploiesti care solicită sprijinul autorităților locale pentru aprovizionarea cu alimente, apă si bunuri necesare traiului, pot suna la Dispeceratul Primăriei, la numerele de telefon : 0244 984 si 0752 027539.

Foto cu caracter ilustrativ