Pentru ca nu a reușit sa atragă nici un leu fonduri europene și sa gestioneze bugetul Primăriei, Adrian Dobre vrea sa facă un nou credit ca să cumpere autobuze și sa facă locuri de joacă

611

Declarație halucinanta făcută în conferința de presă organizată de edilul Ploieștiului cu privire la perspectivele economice ale orașului.

Acesta a declarat cu nonșalanță ca în 2019 Municipiul Ploiești va avea 0 lei buget de investiții, iar ca soluție găsită acesta s-a gândit să inițieze un proiect de hotărâre în Consiliul Local prin care sa acceseze un nou credit, îndatorând încă o data Ploieștiul pentru zeci de ani, buget și așa aflat în prag de subzistență.

Proiectul de hotărâre cu privire la noul credit a fost depus la comisiile de specialitate din cadrul Consiliului Local, așteptând votul consultativ al consilierilor.

Din declarațiile edilului, acest credit se vrea accesat pentru o serie de investiții, precum realizarea a 26 de locuri de joacă, achiziția de autobuze, centru de radioterapie, investiții în trama stradală, s.a.m.d.

În Municipiul Ploiești, în mandatul lui Adrian Dobre au fost atrași 0 lei fonduri europene pentru proiecte de investiții în oraș, deși avea nenumărate posibilități de accesare pentru îmbunătățirea urbei și desi acesta și-a acordat inclusiv la salariu un spor de 25% pentru fonduri europene, cu toate ca acestea nu există, astfel ajungând la aproximativ 5000 euro salariu lunar

Un lucru este cert, ca în formula actuală de management al orașului nu se întrevăd lucruri bune la orizont.