Partidul lui Ponta continuă să se întărească: un primar PSD cu 5 mandate consecutive s-a alăturat PRO România

741

Un primar din Transilvania, ales pe listele PSD și care se află la al cincilea mandat, s-a alăturat partidului condus de fostul premier Victor Ponta.

„Continuăm turul național de organizare și evaluare a filialelor PRO ROMÂNIA. Alături de secretarul general Ion Mocioalcă si deputatul Octavian Petric, am avut întâlniri cu cei care coordonează Organizațiile Sălaj, Satu Mare, Bihor și Maramureș. O întâlnire aparte a fost cea cu primarul comunei Odoreu, Pop Dumitru, ales pe listele PSD, care a decis să vină alături de echipa PRO ROMÂNIA. Suntem în fiecare zi #MaiPuternici!”, a scris fostul ministru Adrian Țuțuianu pe pagina sa de Facebook.

Dumitru Pop este primarul comunei Odoreu (județul Satu Mare) din anul 2000, fiind în prezent la al cincilea mandat consecutiv.

O serie de primari și consilieri județeni din mai multe județe au anunțat, în ultimele luni de zile, fie că demisionează din funcție și trec la Pro România, fie că rămân în PSD dar vor ajuta partidul lui Victor Ponta la europarlamentare.