Ovidiu Haţegan, delegat la cel mai tare meci din Europa League

458

Ovidiu Hațegan, cel mai bine cotat arbitru român, continuă să fie delegat de UEFA la cele mai importante meciuri din Europa League. Arădeanul va arbitra meciul Napoli – Arsenal. Echipa lui Vlad Chiricheș, Napoli, a pierdut prima manșă de la Londra, cu 0-2. Hațegan îi va avea în brigadă pe asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, pe adiționalii Radu Petrescu și Sebastian Colțescu și pe rezerva Adrian Ghinguleac.

Ovidiu Hațegan va arbitra la Napoli al nouălea meci din cupele europene, în actualul sezon. Centralul a condus patru partide din Champions League și patru din Europa League. Ultimul meci condus de arădean a fost Internazionale Milano – Eintracht Frankfurt 0-1, pe 14 martie.

Haţegan nu mai poate arbitra în Liga Campionilor, deocamdată, din cauza faptului că în România nu există sistemul VAR. Ovidiu Hațegan a fost delegat de UEFA ca rezervă la partida FC Liverpool – FC Porto 2-0, din Liga Campionilor, pe 9 aprilie.

Partida Napoli – Arsenal este programată joi, de la ora 22:00, și va putea fi urmărită la Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro pentru abonații RCS-RDS. (digisport.ro)