Orange lansează în România o tehnologie – premieră pentru întregul grup, care îmbunătățește calitatea convorbirilor

692

Orange România, liderul pieței locale de telefonie mobilă, a lansat o tehnologie care îmbunătățește calitatea convorbirilor, prin utilizarea unei game de frecvențe audio dublă față de apelul 4G clasic.

Noua tehnologie reprezintă o premieră atât pentru utilizatorii de telefoane mobile din România cât și o noutate la nivelul grupului francez Orange, clienții români fiind primii care vor avea acces la acest serviciu, HD Voice Plus. Denumită în mod tehnic EVS (Enhanced Voice Services), tehnologia îmbunătățește calitatea apelurilor 4G, reducând în același timp zgomotul de fundal.

EVS este disponibilă doar pentru apelurile realizate între terminale compatibile cu noua tehnologie. Aceasta nu necesită activări suplimentare fiind disponibilă tuturor clienților care efectuează apeluri 4G, atât abonați cât și utilizatori de cartele PrePay, cu telefoane compatibile HD Voice Plus.

Mai multe informații despre HD Voice Plus sunt disponibile accesând www.orange.ro/apel-4G. Orange România este cel mai mare operator local de telecomunicații mobile după cifra de afaceri și numărul de clienți.

Citește mai mult la: http://profit.ro