Operațiune de salvare dificilă în Munţii Bucegi, unde o alpinistă a căzut într-o râpă, iar salvamontiști s-au chinuit nouă ore să o salveze. VIDEO

327

O operaţiune de salvare dificilă a avut loc în Munţii Bucegi, după ce o alpinistă a căzut într-o râpă abruptă. Salvamontiştii s-au chinuit nouă ore ca să o salveze. Din păcate, femeia a fost rănită grav în urma căzăturii.

Interventie dificila in Bucegi, unde salvamontistii din Busteni, Prahova si Azuga au intervenit in ajutorul unor alpinisti cu experienta. Acestia din urma, patru la numar, doua fete si doi baieti, faceau retragerea pe V.Galbenele, cand intr-un moment de neatentie una dintre fete s-a impiedicat in coltari si a cazut.

Prietenul ei care se afla langa ea, s-a aruncat sa o prinda si a reusit sa-i mai incetineasca alunecarea, dar s-a lovit si el. S-a ales cu cateva traumatisme la nivelul membrelor superioare.

Din pacate fata a suferit mai multe traumatisme grave la nivelul membrelor inferioare si la cap si nu a mai putut sa mearga.

Dupa aproape 9 ore de eforturi, la care au participat 15 salvatori montani, victima au fost coborâta cu bine de pe munte.

https://www.facebook.com/watch/?v=1270658420097657