Olguţa Vasilescu: L.C.Kovesi să se plângă că e abuzată de „statul de drept” celor care au fost acuzaţi fix în campanie electorală și să aibă încredere in Justiție, zic! Ca parca așa era șlagărul “penalilor”

420

Am trăit s-o văd și pe-asta! Laura Codruta Kovesi se plânge ca e abuzată de “statul de drept”! Când? Exact când își făcea campanie sa devină procuror șef european… Pe bune? Sa le spună asta celor care au fost acuzați fix in campanie electorală! Pai sa aibă încredere in Justiție, zic! Ca parca așa era șlagărul “penalilor”… Și, ca să lucram cu materialul clientului, “niște penaaaaali… vor sa conducă țara!” Bine, in speța de fata, chiar Europa! Sau “în politica nu exista prezumția de nevinovăție (ea fiind susținută politic de grupul PPE), iar persoanele asupra cărora planează suspiciuni rezonabile trebuie sa facă un pas lateral”. Am citat corect, nu? a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.

P.S. Și pe mine m-ai chemat tot ca “suspect”. Noroc ca, de la cazul meu, s-au mai schimbat metodele!

Later edit
Văd ca ma citează Victor Ciutacu. Și văd ca doamna Kovesi se plânge ca au apărut informații din dosar înainte sa fie audiată (deși eu nu am văzut pe nicăieri date din dosarul ei). Draga Victor, adu-ți aminte ca de la tine am primit rechizitoriul din dosarul meu, pe care îl avea toată presa, in afara de mine care FUSESEM DEJA JUDECATĂ INTR-O INSTANȚA…

Și mai spune doamna ca ea a făcut un bine ca l-a adus pe Popa in țara. Și eu zic ca am făcut un bine ca am văruit blocuri. Și, deși nu am semnat nimic, ca fondurile nu erau publice, am ieșit in cătușe… Fapte de acum 10 ani se mira doamna Kovesi… Pai, lui Liviu Dragnea nu i-au făcut dosare după 10, respectiv 16 ani?
Ma opresc aici ca iar zic unii ca “atac Justiția”… Si dăunează grav la CV! ?