O școală din Ploiești derulează o campanie pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina

424

Solidaritate: reprezentanții școlii Gimnaziale Internaționale Spectrum Ploiești au demarat o campanie de strângere de ajutoare în incinta școlii pentru sprijinirea refugiaților din Ucraina.

„Împreună pentru Ucraina! Evenimentele recente din Ucraina nu ne pot lăsa indiferenți. Acum este important să fim alături de cetățenii ucraineni și să îi ajutăm, fiecare după posibilități. Prin completarea linkului de mai jos putem identifica modalitatea prin care fiecare poate contribui și oferi sprijin acestora.

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdqY4A969n…/viewform…De asemenea, în cadrul școlii se vor colecta alimente(neperisabile), haine pentru adulți și copii, produse de igienă, medicamente, saci de dormit etc., care cu ajutorul fundațiilor din București se vor trimite cu camionul la punctele de frontieră și în locurile special amenajate pentru refugiați.

Campania de strângere de ajutoare pentru cetăţenii ucrainieni va continua până vinerea aceasta. Deja multe persoane s-au mobilizat şi aşteptăm în continuare donaţii la sediul şcolii din Ploieşti, str. Înfrăţirii, nr.4. Împreună cu fundaţia Tuna şi Crucea Roşie se va pleca vineri spre locurile stabilite şi special amenajate pentru refugiaţi. Împreună suntem mai buni!” transmit reprezentanții școlii Gimnaziale Internaționale Spectrum Ploiești