GreenStar Services, una dintre cele mai mari firme de curățenie profesională din județul Prahova, vine cu o soluție unică în ajutorul firmelor pentru a respecta toate măsurile de prevenire a contaminării impuse de autorități şi pentru asigurarea desfăşurării activităţii la locul de muncă în condiţii de securitate şi sănătate, respectiv dezinfectarea aerului pe baza de tratament cu OZON.

Ozonul reprezintă cel mai eficient dezinfectant pentru toate tipurile de microorganisme, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății ( OMS ), fiind cel mai puternic oxidant comercial disponibil.

Ca protector de mediu, Ozonul este batericid, fungicid și virucid, ca urmare putând dezinfecta, dezodoriza și steriliza, fiind considerat cel mai rapid și eficient agent cu proprietăți microbiocide, fiind capabil să acționeze asupra unui număr mare de microorganisme precum bacteriile, paraziții, virusurile – inclusiv coronavirusurile, protozoarele, nematozii, fungii, ciupercile, sporii, chisturile, s.a.m.d

În acest moment, GreenStar Services este singura firmă din Prahova ce vă poate presta servicii de ozonizare folosind cel mai performant generator de OZON, avizat și acreditat de EuOTA.

Reprezentanții firmei declară că prin această metodă invoatoare, se economisesc bani pe dezinfectanți, ozonul fiind de 184 de ori mai eficient decât clorul, ca dezinfectant și de 3125 de ori mai rapid.

Acest generator de OZON pentru a putea fi biocid, a fost certificat și omologat de agenția de produse chimie (ECHA) și de BPR.

OZONUL este compus din 3 molecule de oxigen, iar molecula a treia de oxigen, fiind instabilă, “gasește” moleculele de mucegai, bacterii și alte patogene de miros și le elimină fizic, iar după procesul de oxidare ozonul se transformă înapoi în oxigen.

Puteți folosi OZONUL oriunde aveți nevoie să:

– Eliminați orice mirosuri neplăcute – inclusiv cele generate de fum de țigară,
mucegai, stătut, mirosuri generate de inundații sau incendii etc.
– Sterilizați și dezinfectați încăperile, inclusiv instalațiile și tubulatura de aer
condiționat. Scăpați de alergiile si racelile generate de folosirea aerului condiționat.
– Mențineți salubritatea încăperilor și spațiilor.
– Distrugeți bacteriile, paraziții, virusurile – inclusiv coronavirusurile, ciupercile, sporii
– Folosiți cel mai puternic oxidant posibil
– Dezinfectați și sterilizați autoturismele

Cu acest nou serviciu, societatea vă poate oferii servicii complete de curățenie, dezinfecție, purificare, sterilizare și împrospătare a spațiilor dumneavoastră.

Obiectul GreenStar Services este creearea de spații sănătoase, curate și sigure.

Dintre serviciile de curățenie profesională pe care GreenStar Services le oferă amintim:

  • Servicii de purificare și dezinfectare pe bază de OZON;
  • Servicii de dezinfecție, folosind dezinfectanți aprobați de către Ministerul Sănătății;
  • Servicii de curațenie scări de bloc;
  • Curațenie și îngrijire suplimentară grădini și spații comune;
  • Curațenie subsoluri;
  • Servicii de zugrăvit și renovat incaperi, holuri;
  • Servicii curațenie industrială;
  • Servicii curațenie după constructor;
  • Servicii curațenie comerială;
  • Servicii curațenie rezidentială

În pofida izbucnirii pandemiei de coronavirus, GreeStar Services lucrează în continuare la capacitate normală, având posibiliatea să acopere locații din Ploiești, Prahova, București, Ilfov, Brașov și nu numai.

Dată fiind situația excepțională de îngrijorare și incertitudine legată de COVID-19, echipa GreenStar Services vă stă la dispoziție cu servicii de ozonizare personalizată pentru rezolvarea problemelor și îmbunătățirea proceselor privind calitatea aerului, apa, siguranță în igiena alimentelor cu ajutorul acestui generator autorizat și certificat.

Informații suplimentare pot fi solicitate telefonic la numerele: 0723.592.964 / 0726.522.555 / 0746,791,365 accesând site-ul http://www.greenstar-services.ro/ sau pagina de facebook GreenStar Services.