Nunta anului la Ploiești! Joi, 30 iunie 2022, se căsătorește primarul Municipiului Ploiești, Andrei Volosevici (46 de ani), cu șefa de cabinet a prefectului județului Prahova, Andrada Necșulescu (28 de ani)!

4602

Vesti mari din administrația publică locală! Primarul Municipiului Ploiești, devenit cavaler după ce a divorțat de soția sa – Dana ( 18 ani de căsătorie), imediat după alegerile locale din 2020, și-a găsit din nou fericirea, iar astăzi, 30 iunie 2022, cei doi se duc în fața ofițerului stării civile pentru a deveni soț și soție.

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Volosevici (46 de ani), se căsătorește joi, 30 iunie, cu fosta lui consilieră personală de la primarie, în prezent șefa de cabinet a prefectului județului Prahova, Andrada Necșulescu (28 de ani),. Aceștia se pare că s-au cunoscut pe timpul când atât Andrei Volosevici, cât și viitoare lui soție lucrau la Conpet.

Nași vor fi Simona Albu, administratorul public al Municipiului Ploiești și soțul acesteia, Cătălin Albu, director general al Poliției locale Ploiești.

Redacția noastră îi dorește noului cuplu multă fericire!