NOI MAJORĂRI! S-a votat creșterea tarifului pentru activitatea de colectare, transport și transfer a deșeurilor în 31 de localități din Prahova, inclusiv în Municipiul Ploiești

378

În urma ședinței de astăzi de la ADI Deșeuri, adunarea generală care reprezintă primăriile în zonele 2 Boldeşti – Scăieni şi 6 – Valea Doftaneia a aprobat, cu majoritate de voturi, solicitarea de ajustare a tarifelor transmisă de operatorul Rosal.

Majoritatea celor prezenţi la şedinţa AGA a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară, au votat pentru majorarea tarifului pentru contractul de delegare prin concesiune a gestiunii activităţii de colectare, transport şi transfer a deşeurilor din 31 de localități, inclusiv Ploieștiul.

Măsura vine în contextul în care operatorul care se ocupă de ridicarea deşeurilor din mai multe localităţi din Prahova reclama că tarifele nu mai fuseseră actualizate de circa trei ani, în condiţiile în care cheltuielile au crescut substanţial în acest interval.

Primarul Andrei Volosevici s-a abţinut de la vot, în conformitate cu împuternicirea primită din partea Consiliului local al Municipiului Ploiești, majoritate formată din consilierii locali PNL-USR/PLUS, prin HCL 234/06.07.2021.

Foto cu caracter ilustrativ