Nicu Șerban, candidatul PRO România Prahova pentru comuna Fulga

1919

PRO România Prahova și-a prezentat candidatul pentru primăria Nicu Șerban, un om ambițios și dornic să ridice nivelul de trai al comunei Fulga, în care trăiește împreună cu familia lui.

Nicu Șerban este cotat cu prima șansă la el în comună sa câștige postul de edil șef în locul primarului PSD, Constantin Badea, care este primar din anul 2000, oamenii din localitate susținând că el reprezintă schimbarea mult așteptată.

Organizația PRO România Prahova odată cu prezentarea candidaților devine o forță politică din ce în ce mai, lansând în lupta electorală oameni care au șanse mari sa câștige primăriile pentru care candidează, lucru valabil inclusiv la Ploiești, prin Cristian Ganea, la Urlați prin Costin Bolgiu și la Consiliul Județean Prahova, prin Mădălina Lupea.

„Mă numesc Șerban Silviu Nicolae, născut în anul 1984 la 20 ianuarie, într-o familie de oameni muncitori, care m-au învățat ce înseamnă onestitatea. Am copilărit și crescut în comuna Fulga, unde am construit o casă și mi-am întemeiat o familie alături de soția mea Georgiana, împreună având două fete, Larisa și Anastasia.

Am fost elev al Școlii Generale “Laurențiu Fulga” din localitate iar în anul 2010, am absolvit Universitatea “George Barițiu” din Brașov, specializarea drept.Pe plan profesional, urmând exemplul tatălui meu, am continuat împreună cu cei doi frați ai mei, Toni și Ștefan, dezvoltarea societății de transport persoane pe care o deținem, aceasta ajungând să fie cunoscută la nivel national.

Am decis să candidez la funcția de Primar al comunei Fulga deoarece am constatat, în urma discuțiilor cu cetățenii, că localitatea suferă o stagnare a procesului de dezvoltare pe toate planurile, iar actuala conducere nu mai răspunde solicitărilor și problemelor locuitorilor.Așa cum am reușit să îmi dezvolt afacerea, am convingerea că , împreună cu dumneavoastră, putem contribui și la dezvoltarea comunei noastre.

Sunt un om foarte ambițios și cred în potențialul meu de a dezvolta comunitatea în care trăim. Doresc accesarea de Fonduri Europene și Guvernamentale pentru creșterea nivelului de trai și crearea condițiilor pentru ca tinerii să nu mai părăsească localitatea.Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu susținerea dumneavoastră sunt convins că putem aduce localitatea Fulga la nivelul unei localități Europene.” transmite candidatul la primăria comunei Fulga, Șerban Silviu Nicolae