Moș Nicolae ajunge în mijlocul copiilor, joi noaptea!

664

Moș Nicolae ajunge în mijlocul copiilor, în seara de joi, 5 decembrie 2019!

Anul acesta, în ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, îl așteptăm pe vestitul Moș să poposească printre copiii cuminți, într-o atmosferă de poveste, cu luminițe și tainice colinde, la Parcul Municipal Vest, unde se vor deschide oficial Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor.

Special pentru copiii prezenți la eveniment, municipalitatea le-a pregătit un frumos spectacol de colinde oferit de Palatul Copiilor, de la ora 17.00,  precum și o piesă de teatru plină de învățăminte ,,Fata moșului și fata babei”, susținută de actorii secției Imaginario a Teatrului  ,,Toma Caragiu”, care este programată să înceapă la ora 17.30.

Moș Nicolae a promis că va sosi cu siguranță printre copiii și părinții ploieșteni. Acesta le va afla dorințele și speranțele și le va oferi celor mici, cu drag, surprize dulci.

Apoi, Moș Nicolae va pleca spre casele tuturor copiilor pentru că, așa cum se știe,înfiecare an, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, Moșul vine la copiii cuminți să le aducă daruri, în ghetuțele sau cizmulițele pe care aceștia le-au lustruit și le-au așezat cu emoție la geam.