Minor prins de poliție cu o armă albă la un loc de joacă din Ploiești

460

La data de 09 mai a.c., în jurul orelor 17:00, în urma unei sesizări primite prin Dispeceratul instituției, un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică s-a deplasat la locul de joacă din Parcul Andrei Mureșanu, unde se reclamase faptul că un minor ar fi afișat în public o armă albă (briceag) și totodată, ar fi rupt mai mulți copaci din apropierea locului de joacă.

            Minorul a fost identificat în persoana numitului C.M., în vârstă de 11 ani, cu domiciliul în municipiul Ploiești; pentru nesupravegherea acestuia, tatăl său a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 61/1991 cu modificările și completările ulterioare.

            La fața locului s-a prezentat și un echipaj din cadrul Secției nr. 2 de Poliție Ploiești, care a preluat cazul în vederea cercetării faptelor de distrugere.

Poliția Locală Ploiești condamnă săvârșirea unor astfel de fapte ce contravin normelor de conviețuire socială și face apel la spiritul civic al cetățenilor, pe care îi îndeamnă să semnaleze Dispeceratului instituției, la numărul de telefon 0244/954, sau polițiștilor locali aflați în patrulare, orice încălcare a regulilor sociale, a ordinii și liniștii publice.