Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, bilanţ la trei luni: Urmează lucruri fantastice

420

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a declarat că cele trei luni de guvernare ale PNL au avut un efect pozitiv în economie, afirmând că dacă liberalii vor reuși să câștige alegerile anticipate, atunci ”vor urma lucruri fantastice pentru toți românii”.

”Toată lumea este de acord – fărăr niciun dubiu trei luni de guvernare PNL au avut efect POZITIV pentru economie: dobânzile scad, rata inflației scade, prețul la combustibil a scăzut și continuă să scadă, veniturile la buget cresc, deficitul bugetar scade, deficitul de cont curent nu mai crește, am salvat de la NAȚIONALIZARE Pilonul ÎI de pensii, agențiile de rating consideră alegerile anticipate, implicit aruncarea PSD la groapa de gunoi a istoriei, un lucru pozitiv pentru rating-ul de țară, instituțiile internaționale și băncile comerciale își revizuiesc ÎN SUS estimările pentru creșterea economică în 2020”, a scris ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, pe Facebook.

Florin Cîţu anunţă că după ce Parlamentul va fi „curăţat”, vor urma lucruri „fantastice”.

„Am făcut toate acestea în condițiile în care în Parlamentul României încă domină socialiștii care în continuare vor suprataxare, naţionalizări şi căpuşarea bugetului public. Vom face mai mult pentru români. Pentru TOȚI românii. Întâi curățam, împreună, Parlamentul de PSD. Urmeaza lucruri fantastice pentru TOTI românii”, conchis Florin Cîțu.