Ministru Muncii, Violeta Alexandru, a fost aleasă președinte PNL București

548

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a devenit sâmbătă președintele PNL București, prin votul delegaților partidului, reuniți la Palatul Parlamentului. Ea nu a mai avut niciun contracandidat.

„Pregătim cel mai serios program pentru Bucureşti, pentru că lucrurile nu mai pot continua aşa cum arată astăzi. Bucureşti, din păcate, la resursele pe care le are, este în faliment. Este prost condus. Are tot ce îi trebuie, mai puţin o echipă şi un primar care să fie în stare să administreze problemele„, a declarat Violeta Alexandru, care este vehiculată ca cel mai posibil candidat al PNL pentru Primăria Capitalei.

El a mai afirmat că Bucureştiul este inima României.

„Dacă inima suferă de aritmii sau se oprește din bătaie sau dacă nu transmite un sânge oxigenat, dacă nu transmite sângele în tot corpul, tot corpul are de suferit, acesta este adevărul. Astăzi, nu numai Bucureștiul suferă ci și România suferă pentru că inima României a fost băgată aproape în stop cardiac de către o administraţie incompetentă, coruptă, iresponsabilă, care şi-a bătut joc de fiecare bucureștean, în ultimi, nu patru ani de zile, ci în ultimii 12 ani de zile„ a adăugat Orban

Foto: pagina personală de facebook Violeta Alexandru