Mihai Fifor: USR nu reprezintă o alternativă, ci o aventură iresponsabilă în care nu avem voie să aruncăm România

415

Secretarul General al PSD, Mihai Fifor, a spus că “liderul Partidului Lozincă – USR, domnul Dan Barna, ne-a informat cu senitatate, în cadrul unei emisiuni de televiziune că, în cazul în care va ajunge președintele României, primul demers al domniei sale va fi acela de declanșare a alegerilor anticipate”.

“Desigur, după ce, în prealabil, va convinge toți parlamentarii să demisioneze din Parlament, în urma unui “acord politic”.

În caz contrar, ne-a informat că va mai aștepta un an. Cu alte cuvinte, români, mai votați-ne o dată, că noi oricum nu vrem si nu știm să guvernăm, ci doar mimăm în campanie.

O atitudine atât de lejera în conținut și atât de jignitoare la adresa electoratului este de netolerat și mă convinge definitiv că USR nu reprezintă o alternativă, ci o aventură iresponsabilă în care nu avem voie să aruncăm România” , a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Astfel, Mihai Fifor a punctat că PSD are datoria de a rămâne responsabil și de a nu lasă țara pe mâna “unor aventurieri superficiali a căror viziune este desprinsă, după cum a afirmat liderul acestora ( Dan Barna n.r.) din celebrul serial „Game of Thrones”.”

“Un serial care, dați-mi voie să va reamintesc, s-a cam încheiat în … flăcări!

Mulțumim pentru avertisment, domnule Barna! Nu vă vom permite să dați foc țării.

Guvernare înseamnă maturitate și responsabilitate, nu o joacă pe seama Romaniei.

#fărăaventurieriînfuncțiipublice“, a conchis Mihai Fifor.