Mihai Fifor: Klaus Iohannis trebuie să-l sacrifice pe „nebunul” de Orban

374

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a afirmat pe Facebook că președintele Klaus Iohannis este un „foarte prost” jucător de șah și nu vede mutările ulterioare dărâmării Guvernului. Mihai Fifor susţine că Iohannis este aproape în situație de mat pentru că nu știe ce să facă în continuare.

”Iohannis este un foarte prost jucător de șah. Nu e capabil să vadă dincolo de prima mutare, care îi pare câștigătoare. A mutat și a dat jos guvernul. Dar nu știe ce să facă mai departe. E într-o situație în care aproape că și-a dat singur mat. Au dispărut de pe tablă toți cei care l-au ajutat să treacă moțiunea. Va trebui să își sacrifice mai multe piese! Printre ele „nebunul” de Orban și încă vreo 15-16 pioni care să intre într-un guvern de sacrificiu”, a afirmat Mihai Fifor, pe Facebook.

Social – democratul a afirmat că singura problemă e că tabla de șah pe care Iohannis joacă atât de prost se numește România.

„ El poate pierde partida. Dar românii vor pierde lucruri mult mai concrete: tăieri de salarii și pensii, taxe mai mari, disponibilizări! Mutarea care îi poate da șah mat lui Iohannis este votul vostru din noiembrie! Acum, voi sunteți la rând să faceți mutarea decisivă!”, scrie Mihai Fifor.