Mihai Fifor, despre PNL şi USR: Ei nu sunt în stare să facă nimic. PSD a arătat că suntem necondiționat de partea românilor. La alegerile din 10 noiembrie mergem în fața oamenilor pentru a le spune adevărul

356

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a spus la congresul partidului că la alegerile prezidențiale merg în fața românilor pentru a le spune adevărul care îi deranjează pe adversari, iar Viorica Dăncilă a demonstrat de când face politică faptul că este un om dedicat.

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a criticat dur, sâmbătă, la Congresul partidului, PNL şi USR, susţinând că aceste două formaţiuni politice „nu sunt în stare să facă nimic”.

„Acest eveniemnt este un moment foarte bun pentru a reafirma rolul pe care îl are PSD pe scena politică din România. Am fost și suntem un partid mare. Am fost și suntem cel mai important partid din România.

PSD a arătat că suntem necondiționat de partea românilor. La alegerile din 10 noiembrie mergem în fața oamenilor pentru a le spune adevărul, și adevărul care îi deranjează cel mai tare pe adversarii noștri este unul foarte puternic – știm să guvernăm pentru oameni.

Viorica Dăncilă este unul dintre liderii politici care prin tot ceea ce a făcut în cei 23 de ani de muncă a arătat că este un om dedicat. Am să vă spun un lucru pe care cei care au avut ocazia să lucreze direct cu ea îl pot confirma. Există un principiu de la care doamna premier nu a abdicat niciodată – acela de a rezolva mereu cu prioritate problemele oamenilor”, a spus Fifor.

„Vreau să vă întreb retoric, desigur, dacă vedeţi un alt partid în stare să facă ordine în această ţară, să fie aproape de oameni, să fie alături de toţi românii în afară de Partidul Social Democrat. Haideţi să le luăm pe rând. Uniunea Salvaţi România, un partid fără experienţă, cu oameni care nu reuşesc să se înţeleagă între ei nici măcar atât cât să facă o echipă. Încă se ceartă cine să le fie preşedinte, cine să le fie candidat şi nici nu cred că sunt convinşi de lucrurile pe care le fac. Credeţi că o să se înţeleagă cu toţi românii şi o să înţeleagă ce-i trebuie aceste ţări? Răspunsul este, desigur, nu”, a afirmat Fifor.

Despre liberali, secretarul general al PSD a spus că aceştia nu au „capacitatea de a menţine măcar creşterile pe care e care Partidul Social Democrat le-a reuşit la guvernare”.