Mihai Fifor dacă Opoziția va veni la guvernare: Pregătiți-vă! Winter is coming!

361

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a scris, pe Facebook, că politica USR și PNL dacă va veni la guvernare va fi una de austeritate. Mai exact, Fifor a acuzat ca acestia vor sa taie pensiile și salariile românilor în timp ce vot creste impozitele la stat. 

“Am prezentat ieri programul de guvernare al PNL: 1 din 3 bugetari rămâne pe drumuri, cresc impozitelor pe salarii (inclusiv la privat, inclusiv la IT-isti!), stop creșterilor de pensii prevăzute în lege, se șterg de pe hartă județele și 2.000 de comune.

Nu m-a contrazis nimeni. Dimpotrivă, „ministrul to be appointed la Finanțe” din partea PNL a plusat: anularea voucherelor de vacanță, a sporurilor și bonusurilor, dar și impozitarea suplimentară a salariilor bugetarilor”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Social-democratul a punctat că și USR merge pe politica austerității dacă va veni la guvernare.

“Nici USR nu se lasă mai prejos: mâniosul Andrei Caramitru, propus tot la Finanțe, anunță și el concedieri masive la stat, dar și fabricarea de dosare pentru DNA pentru toți bugetarii, așa… ca să nu mai miște nimeni în front!

Nu e deloc o glumă. Îi putem opri doar dacă vom fi uniți la votul din noiembrie! Pensionari, medici, profesori, polițiști, militari, IT-iști, constructori, fermieri, angajați la stat sau la privat, în mediul rural sau urban… Pregătiți-vă! Winter is coming!”, a conchis Fifor.