Mega Image, deținut de grupul belgian Delhaize, lansează în România un nou program, în care persoanele în vârstă și cele cu dizabilități vor avea ore speciale pentru cumpături, în contextul pandemiei de coronavirus.

Magazinele Mega Image și Shop&Go vor fi deschise special pentru persoanele în vârstă în intervalul orar 07.00 – 08.00. Mai exact, începând din data de 23 martie, în acest interval, va fi permis accesul în magazin doar persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani și cele cu dizabilități.

Rețeaua Mega Image cuprinde în prezent peste 700 magazine în București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Iași  și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. De asemenea, este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde în prezent 706 magazine în București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Iași  și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Anunţul făcut de Mega Image, după pandemia de coronavirus

” Din grijă pentru comunitate, acționăm în continuare cu responsabilitate și rămânem aproape de cei care au nevoie de mai multă siguranță în această perioadă. Astfel, începând de luni, 23 martie, alocăm un program special de acces în magazinele noastre, în intervalul 07.00 – 08.00, doar pentru persoanele în vârstă, de peste 65 de ani, și cele cu dizabilități. Programul este valabil în magazinele Mega Image și Shop&Go din zonele rezidențiale și recomandăm clienților să acorde prioritate și suport celor vârstnici sau care au nevoi speciale, alături de colegii noștri.”