Marius Stan, demis de la FC Petrolul, după ce a anunțat că revine în politică

392

Marius Stan a fost revocat, sâmbătă, din funcția de Președinte al Petrolului Ploiești, după ce conducătorul de 63 de ani și-a anunțat candidatura la alegerile locale din Galați pentru mandatul de primar. Decizia a fost luată în unanimitate de Adunarea Generală a FC Petrolul Ploiești.

„În cadrul întâlnirii Adunării Generale a FC Petrolul Ploiești de astăzi, 11.01.2020, orele 12:00, s-a decis în unanimitate revocarea dlui. Marius STAN din funcția de Președinte al Clubului, ca urmare a lansării candidaturii sale la alegerile locale 2020 pentru un al doilea mandat de primar al municipiului Galați.

Au fost prezentate propuneri pentru numirea unui director sportiv care să susțină activitatea și deciziile în plan sportiv ale clubului, urmând ca în cursul ședinței stabilită pentru luni, data de 13.01.2020, orele 15:00, Adunarea Generală să valideze mandatul noului director sportiv.

Clubul continuă să își concentreze eforturile pentru îndeplinirea obiectivelor asumate pentru acest sezon competițional 2019-2020, respectiv promovarea în Liga I de fotbal și un parcurs cât mai lung în competiția Cupei României.” se arată într-un comunicat

Omul de fotbal a mai fost primarul municipiului Galaţi între 2012 şi 2016, după ce a candidat din partea partidului PNL.