Marin Ion Marian, candidatul PRO România Prahova pentru orașul Bușteni

721

Echipa PRO România Prahova a început să prezinte candidații care vor intra în lupta electorală de la localele din acest an pentru primăriile din județ. Astăzi, reprezentanții PRO România Prahova îl prezintă pe Marin Ion Marian, candidatul pentru primăria orasului Busteni.

“Se numește Marin Ion Marian. Este un om ambițios care își dorește ca Bușteniul să ajungă pe lista orașelor montane celebre, o destinație turistică dorită de oamenii civilizați ai planetei.” spun reprezentanții PRO ROMANIA.

Cine sunt eu? Sunt Marian Ion Marin și vreau să fiu primarul orașului Bușteni.
Nu știu dacă este foarte important că sunt un om ale acestor locuri, că am fost încurajat de mulți concetățeni să mă înscriu în cursa electorală sau că am o reputație civică potrivită pentru rolul de edil. Ceeea ce contează cu adevărat este că iubesc oamenii și îmi place să îi ajut!

Dumnezeu ne-a dat un oraș unic. Cu peisaje de poveste, cu legende profunde, cu oameni speciali. Avem un destin: să facem cunoscut lumii că acest loc este binecuvântat de Dumnezeu. Toți trebuie să punem umărul!
Cred cu tărie într-o administrație doar în folosul cetățenilor!
Cred cu toată puterea că problema fiecărui cetățean trebuie să fie problema Primăriei!

Cred cu toată forța că trebuie să construim un viitor copiilor noștri, având grijă de părinții noștri!

Pentru că așa ne învață Dumnezeu! Toată viața mea am încercat să nu judec pe nimeni și să nu prigonesc. Oamenii sunt, în esență, suflete curate.
Trăim însă niște vremuri îngreunate, în care valorile par bulversate și nu mai înțelegem foarte clar ce viitor îi așteaptă pe copiii noștri.

Ne îndepărtăm, din pacate, de ceea ce înseamnă tradiția naționala și învățătura Domnului și, cumva, împrumutăm nefirescul. Dar mai cred că de aici, de pe un plai de vis din inima României, putem începe să schimbăm acest curs. Împreună.

Am un vis! În visul meu, Bușteni este pe listă de orașe montane celebre, Chamonix, Kitzbuhel, Saalbach sau Val Thorens, o destinație dorită de oamenii civilizați ai planetei. Sunt multe de făcut, dar e un vis în care îmi pun speranța și energia. Eu, familia mea, concetățenii mei.

Cine sunt eu? Sunt Marian Ion Marin și vreau să fiu primarul orașului Bușteni.”