Marcel Ciolacu: PNL-ul e luat ostatec de Barna și useriști! Au murit oameni fără oxigen din vina lor!Cîțu a ieșit ca o dizeuză de bâlci să îi pună covor roșu lui Arafat”

386

Marcel Ciolacu critică Guvernul pentru tragedia petrecută în această țară la spitalul Victor Babeș, unde 3 pacienți au murit după ce s-a defectat instalația de oxigen. Ciolacu îl critică și pe premierul Florin Cîțu pentru că nu l-a demis pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Marcel Ciolacu, reacţie dură pe Facebook după tragedia de la Victor Babeş.  Marcel Ciolacu afirmă că premierul Florin Cîţu ”a ratat iar”, întrucât ar fi trebuit să-l demită pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, după ce trei oameni au muit în unitatea mobile ATI de la Spitalul Victor Babeş.

”A ieşit ca o dizeuză de bâlci să îi pună covor roşu lui Arafat”, a transmis liderul social-democrat, referindu-se la conferinţa de presă susţinută de premierul Florin Cîţu şi şeful DSU la Palatul Victoria.„Cîțu a ieșit ca o dizeuză de bâlci să îi pună covor roșu lui Arafat. Așa am aflat, după 7 ore, că la ora 16.25, ora României, au murit iar niște oameni din vina lor. Au murit oameni fără oxigen din vina lor! Și ei caută acarul Păun cu tot felul de explicații penibile și sforăitoare”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

„PNL-ul e luat ostatec de Barna și useriști! Nu pot nimic. O adunătură de lași, fricoși incompetenți și hoți. Cîțu a ratat iar. Trebuia să-l demită pe Vlad Voiculescu. Singurul gest onorabil. Dar a fugit, din nou, de răspundere. O vom face noi prin moțiune”, a adăugat președintele PSD.

Un incident grav a avut loc în această seară la unitatea mobilă ATI de la Spitalul Victor Babeș din București. Instalația de oxigen s-a defectat, iar din această cauză trei pacienți au decedat, fiind salvați alți cinci, care au fost transferați la alte spitale.