Marcel Ciolacu anunţă sesiune extraordinară a Parlamentului pentru pensiile speciale

438

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Ciolacu, lider al PSD, a anunţat marţi convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare, pentru eliminarea pensiilor speciale, în ultima săptămână din luna ianuarie. Decizia a fost luată în Comitetu Executiv Naţional al PSD.

„Astăzi am hotărât ca PSD să convoace o sesiune extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale, în ultima săptămână din luna ianuarie, şi credem cu certitudine că din acest moment nu mai există un motiv din partea Guvernului PNL să nu pună în aplicare legea promovată de PSD şi promulgată astăzi de preşedintele României de dublare a alocaţiilor copiilor.

PNL și-a demonstrat incapacitatea și în privința guvernării, și a respectării promisiunilor. Știu doar să mintă!Noi ne asumam eliminarea pensiilor speciale și o vom face! Să vedem dacă liberalii se vor întoarce din vacanță sau vor da iar vina pe alții.”

Modificarea structurală a legislației electorale din România, contrar standardelor europene de bună practică în materie electorală”, a precizat Ciolacu.

El a mai anunţat că PSD a trimis o scrisoare Comisiei de la Veneţia cu referire la modificarea legislaţiei electorale.