Lovitura pentru USR-PLUS: Un candidat la europarlamentare a demisionat din formatiunea condusa de Dacian Ciolos

470

Valeriu Nicolae, candidat pe lista Aliantei 2020 USR-PLUS, a demisionat marti din formatiunea condusa de Dacian Ciolos. El precizeaza ca a simtit ca risca sa piarda niste prieteni tare dragi si ca devine din ce in ce mai incrancenat.

„Nu a mers. Am incercat, am pus si suflet dar am infrant. Imi pare tare rau ca nu a functionat. Am simtit ca risc sa pierd niste prieteni tare dragi si ca devin din ce in ce mai incrancenat. Nu am mai ras cam de multisor si nu prea imi place de mine asa. Presiunea asteptarilor multora, unii dintre ei oameni pe care ii respect a fost nu rar, infricosatoare. Nu se schimba nimic, doar ca nu mai fac parte dintr-un partid. Dacian ramane cel mai fain om cu care am lucrat vreodata. Gafa aia cu securistii e a mea”, a scris pe Facebook Valeriu Nicolae.

El a redat si textul de la care „a explodat internetul: „Avand in vedere cat de multi romani au colaborat sau au lucrat cu Securitatea, in mod sigur televiziunile lui Ghita si Voiculescu ar putea „demonstra” ca exista cel putin o legatura intre oricare dintre noi si Securitate”.

„A iesit catastrofa aia pentru ca Dacian a spus ca nu are rost sa fim la fel de lipsiti de bun simt. A fost o super presiune sa iesim cu o declaratie, am sters rapid partea cu varanul si cu Ghita, si nu am mai vazut ineptia care mi-a iesit. Imediat dupa ce a explodat internetul l-am sunat si i-am spus ca ies public, imi asum prostia si imi dau demisia din partid. Mi-a spus ca responsabilitatea sta la el si ca greseala lui este la fel de mare caci nu a mai verificat o data. Nu sunt singurul cu care a facut la fel. Nu stiu pe nimeni care sa aiba mai mult bun simt. Am evitat sa vorbesc cu el in momentul in care am luat decizia ca nu mai pot. Sigur m-ar fi convins sa nu plec. Romania merita sa devina decenta. Sunt o multime de oameni super decenti in PLUS si USR. Merita votati”, a conchis Valeriu Nicolae.

Valeriu Nicolae figureaza pe pozitia a 12-a pe lista USR-PLUS la alegerile europarlamentare.