Lidl a inaugurat un nou magazin în Ploiești

691

Lidl a inaugurat un nou magazin în orașul Ploiești, pe data de 28 noiembrie. Acesta este situat pe Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 1.

Magazinul care a fost inaugurat în Ploiești are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și dispune de 135 de locuri de parcare. Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00. Odată cu această inaugurare, se vor crea aproximativ 25 noi locuri de muncă în oraș.

„În linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, magazinul dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, în magazinul din Ploiești sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.” au declarat reprezentanții companiei