Caz încredibil la Sinaia, acolo unde procurorul Daniel Ghiță a închis un dosar în care era cercetată firma condusă de rudele primarului din Sinaia. Edilul spune că i-a dat procurorului locuință de serviciu pentru că Ministerul Justiției nu avea, însă procurorul spune că nici măcar nu a cerut casă de la MJ.

„În iulie 2019, firma CECRIS din Sinaia a depus o plângere penală împotriva firmei PRIVABENZ, unde acționari sunt: primarul Vlad Oprea (37,5%), Anca David, sora primarului (37,5%) și Lavinia Oprea (25%), mama primarului și administratorul firmei. Directorul firmei este Remus David, cumnatul primarului din Sinaia.

Deși avea dreptul să ceară locuință de serviciu de la Ministerul Justiției, șeful Parchetului Sinaia a preferat să apeleze la Primărie. Primarul a aprobat cererea procurorului, iar cumnatul edilului a condus ședința Consiliului Local în care s-a decis repartizarea. Amândoi decidenții sunt implicați în firma pe care o cerceta procurorul.


Citeşte întreaga ştire: După ce primarul din Sinaia i-a dat o locuință, prim-procurorul Daniel Ghiță a închis un dosar în care era acuzată de furt firma edilului, a mamei și a surorii lui

Foto: Facebook Vlad Oprea