Imagini din Statele Unite ale Americii cu vizita lui Laurențiu Rebega și Victor Ponta

703

După ironiile lui Victor Ponta la adresa lui Dragnea pentru că nu a participat la Micul Dejun cu Rugăciune de la Washington, au apărut mai multe fotografii cu vizita președintelui Pro România în Statele Unite,împreună cu europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte al partidului.

Laurențiu Rebega a postat pe pagina sa de socializare mai multe poze de la întâlnirile pe care el și Ponta le-au avut la Washington cu diverși oficiali din SUA.

„De luni împreună cu președintele #PRORomania , Victor Ponta, mă aflu în SUA unde am avut întâlniri cu importanți membri ai congresului pentru România și nu numai. Am discutat despre parteneriatul strategic , energie și viza waiver. 
Congresman Devin Nunes, congresman Robert Aderholt, congresman Francis Rooney, congreswoman Jackie Walorski, Congresman Mike Rogers.
#PRORomania „

Fotografiile apar public imediat după scandalul neparticipării lui Liviu Dragnea la Micul Dejun cu Rugăciune de la Washington, în ciuda anunțului glorios făcut de PSD Teleorman, și vin să să demonstreze că Pro România are cale deschisă peste Ocean tocmai la republicanii apropiați de Donald Trump .