Laurențiu Cazan renunță la șefia Jandarmeriei Prahova

493

Coordonatorul intervenţiei jandarmilor de la mitingul din 10 august 2018, Laurențiu Cazan și-a retras acordul pentru împuternicirea sa în funcția de inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova.

Jandarmeria Română anunță că acest gest a fost făcut „în urmă discuțiilor din spațiul public care afectează imaginea institutuiei”.

La conducerea Inspectoratului va rămâne prim-adjunctul inspectorului șef, colonel Dragoș Buzoianu.

„În urma discuțiilor apărute în spațiul public care afectează imaginea Jandarmeriei Române, lt. col. Laurențiu Cazan a decis să-și retragă acordul privind împuternicirea sa în funcția de inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova.

Pentru asigurarea continuității comenzii, la conducerea Inspectoratului va rămâne prim-adjunctul inspectorului șef, colonel Dragoș Buzoianu.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, cu aceeași dată, prin ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române, ofițerul urmează să îndeplinească atribuțiile avute înainte de această împuternicire.” transmit reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova