La Ploiești Shopping City are loc LEGO Festival

923

Între 2 și 28 octombrie, la Ploiești Shopping City, se va desfășura LEGO Festival, un eveniment unde cei pasionați de cărămizile colorate de plastic pot admira personaje celebre supradimensionate

„În lumea LEGO totul e posibil! Crocodilii sunt prietenii copiilor, iar broscuțele au 183 de kilograme și stau cuminți la poză! Hai la Festivalul LEGO din Ploiești Shopping City în perioada 2-28 octombrie!

Vizitează expoziția LEGO!

Am pregătit construcții și personaje fascinante realizate din milioane de piese LEGO.Vino să întâlnești celebrele personaje din Star Wars, modele supradimensionate din Lego City, personaje colorate din Lego Friends și animale uriașe din LEGO Duplo.

Maleficul Darth Maul, curajosul Captain Rex, Broscuța DUPLO, Matrioshka, Mia și Stephanie sunt doar câteva dintre personajele supradimensionate cu care te poti întâlni la expoziție. Cel mai mare exponat este și cel mai războinic: Ninjago Kai cântărește 187 kg și are 1.70 m înălțime.

Expoziția este dedicată copiilor și adulților iubitori de culoare și imaginație. Construcțiile vor fi expuse în galeria comercială. Găsește exponatele Broscuța DUPLO și Bătrânul pe bancă și fă-ți fotografii colorate și super haioase!

Construiește o lume întreagă!

În fiecare weekend, în perioada 2-28 octombrie, între orele 11:00-19:00, cei mici sunt așteptați să descopere lumea fascinantă a pieselor LEGO în cadrul atelierelor de joacă. Copiii vor construi, vor avea parte de concursuri dedicate și vor putea să își pună imaginația și îndemânarea la lucru în una dintre cele 5 zone speciale LEGO.

Accesul este gratuit și nu necesită rezervare prealabilă.

Fiecare copil care participă la ateliere beneficiază de o reducere de 20% la toate seturile LEGO® din hypermarketul Carrefour Ploiești! Reducerea este valabila în perioada 2-31.10.2019, în limita stocului disponibil și numai pe baza flyer-ului de reducere.”