Iulian Dumitrescu, președinte PNL Prahova : Dragnea și Erdogan propun aprozare cu preţuri reglementate la legume şi fructe

643

”Dragnea și Erdogan propun aprozare cu preţuri reglementate la legume şi fructe

Turcia a intrat în recesiune, iar Erdogan a cerut instalarea unor standuri cu fructe şi legume la preţuri reglementate de stat.

Iată că minţile luminate se întâlnesc la un moment dat şi gândesc la fel. Care erau şansele ca Dragnea şi Erdogan să propună în acelaşi timp aprozare cu preţuri reglementate la legume şi fructe?

Se dovedeşte încă o dată că Dragnea are o gândire erdoganistă, încercând să facă din România o Turcie în interiorul UE, împrumutând ideile autoritariste ale sultanului de la Ankara.

Intrarea în recesiune a Turciei arată că respingerea valorilor pieţei libere, lupta cu Occidentul şi represiunea continuă a mediului de afaceri (idei pe care le vântură şi Dragnea, Vâlcov şi Teodorovici) conduc o ţară la criză economică.

Același lucru se va întâmpla şi în România dacă actuala putere va continua războiul cu mediul de afaceri privat: o economie suprareglementată, în care statul este un jucător supradimensionat şi ineficient va ajunge repede în blocaj.” – a declarat Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova