Iohannis, la reuniunea Ligii Aleşilor Locali din PNL: PSD nu a atacat doar statul sau democraţia românească, ci i-a atacat pe români

381

Klaus Iohannis a participat, sâmbătă, la reuniunea Ligii Aleşilor Locali, organizată de PNL în Bucureşti, eveniment care a reunit cinci mii de membri ai PNL. Preşedintele a lansat un nou atac împotriva celor de la PSD, pe care îi acuză că au încercat să distrugă democraţia românească, statul şi, mai ales, pe români.

„PSD nu a atacat doar statul, PSD nu a atacat doar democrația românească, PSD i-a atacat pe români și cineva trebuia să ia partea românilor. Am instaurat democrația în România în ultimii 30 de ani, dar un iz de comunism tot mai simțim când vorbim de PSD. Pesediștii sunt o forță politică ce din păcate a inhibat în perioade importante dezvoltarea României. Fără PSD am fi fost mult mai departe. Să nu vă imaginați că prin europarlamentare și prin referendum PSD a fost învins. Nici vorbă, PSD e un partid imens, adânc înșurubat! Numai prin vot ne eliberăm de rămășițele comunismului și de un PSD care a inhibat dezvoltarea României”, a declarat Klaus Iohannis.

„E nevoie de optimism, entuziasm şi convingere. Asta înseamnă o campanie politică. Oamenii trebuie să îşi dorească să vă aleagă, să ne aleagă pentru a face România normală. Garantul democraţiei este fiecare cetăţean cu ştampila de vot în mână”, a adăugat Iohannis.