Inspectoratul de Poliție Județean Prahova recrutează candidaţi la concursul de admitere în școlile de poliție

435

Inspectoratul de Poliție Judeţean Prahova, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară până pe 28 februarie 2021 (inclusiv) activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admitere pentru învățământul postliceal, care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne (sesiunea februarie-martie 2021).

Inspectoratul de Poliție Județean Prahova recrutează candidaţi la concursul de admitere la:
• Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina;
• Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca;
• Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.

Toți cei care își doresc o carieră în poliție și care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere în perioada *15 februarie – 28 februarie* a.c., zilnic (inclusiv sâmbăta și duminica), între orele 09:00-15:00, la sediul Inspectoratului Județean de Poliţie Prahova, situat în municipiul Ploiești, str.Vasile Lupu, nr. 60, județul Prahova – Serviciul Resurse Umane.

Dosarele în volum complet se vor depune până la data de *10 martie* a.c. (inclusiv), până cel târziu la orele 16:00, la sediul IPJ Prahova – Serviciul Resurse Umane.
Condițiile legale și criteriile specifice de recrutare, calendarul concursului de admitere precum și alte informații de interes pot fi consultate pe site-ul: https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant/a-n-u-n-t-privind-admiterea-in-unitatile-de-invatamant-postliceal-din-subordinea-ministerului-afacerilor-interne-sesiunea-februarie-martie-2021&page=1

Activitățile de recutare se desfășoară cu respectarea regulilor în vigoare stabilite la nivel național, în vederea prevenirii răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de COVID-19, astfel încât candidații se vor prezenta la înscriere /cu ocazia depunerii dosarului, având mască/mănuși de unică folosință și pix/stilou de culoare albastră.