Înscrieri pe bandă rulantă în partidul lui Victor Ponta! Georgian Pop își justifică plecarea din PSD, atacându-l pe Liviu Dragnea

645

Georgian Pop este cea mai recentă plecare din PSD și înscriere în partidul lui Victor Ponta. Acesta și-a motivat decizia susținând că aerul în PSD a devenit irespirabil și asta din cauza lui Liviu Dragnea, pe care îl acuză că a divizat România și PSD.

” Decizia pe care am luat-o astăzi vine după o lungă perioadă de reflecție și după consultări cu oamenii alături de care am făcut politică social democrată în ultimii 20 de ani. 
Concluzia la care am ajuns este că, după 20 de ani, nu mă mai regăsesc în modul în care se face politică în PSD. Am făcut parte din echipa de conducere a PSD care a câștigat alegerile din 2016, am realizat un capitol important din Programul de guvernare, dar, din păcate, viziunea mea politică diferă față de modul în care actuala echipă de conducere a înțeles să guverneze.
Cei care conduc astăzi PSD nu înțeleg că prin politică trebuie să unești oamenii. Ei aleg ca prin politică să îi divizeze. De când este președintele PSD, Liviu Dragnea a divizat întreaga societate, inclusiv viața internă de partid. 
Sunt deputat ales în București, într-o echipă de oameni alături de care am lucrat cu plăcere. Din păcate, Liviu Dragnea a divizat inclusiv organizația de la București și a alimentat conflicte între colegi, între membrii aceleiași echipe, așa cum nu s-a întâmplat niciodată. Ultimele 24 de ore sunt elocvente.
Politica nu se face cu pumnul!
Din păcate, politica pumnului în masă a dus ca PSD să fie astăzi un partid din ce în ce mai urât de oameni. Chiar și de cei care în 2016 au votat acest partid.
Mă alătur astăzi colegilor din Pro Romania pentru a construi o alternativă pentru cei care așteaptă o guvernare eficientă si profesionistă.
Cred ca locul Romaniei este in UE si NATO „a declarat Georgian Pop