Înotătorii de la CSM Ploieşti, şapte medalii obţinute la Campionatul Naţional de Poliatlon, de la Piteşti!

390

Înotătorii de la CSM Ploieşti au participat, în weekend (22-24 noiembrie), la Campionatul Naţional de Poliatlon de la Piteşti, rezervat categoriei de vârstă 10-11 ani, reuşind să obţină trei medalii în probele individuale, patru în probele de ştafetă şi un loc 3 în concursul pe echipe.

Astfel, Fabian Păun a obţinut argintul în proba de 200 metri liber, Patrick Iacob a fost al 3-lea în aceeaşi probă, iar Briana Păun a luat bronzul la 50 metri fluture. La rândul lor, ambele ştafete (fete şi băieţi) au venit pe locul al 3-lea atât la 4×50 metri liber, cât şi la 4×50 metri mixt.

În urma rezultatelor obţinute, băieţii au încheiat pe locul al 3-lea la categoria „10 ani”, iar fetele pe al 4-lea, la aceeaşi categorie de vârstă. Totodată, în ierarhia generală a competiţiei, alcătuită pe baza clasărilor de la ambele categorii de vârstă, CSM Ploieşti a ocupat locul al 5-lea, din 65 de cluburi participante (485 de sportivi). A existat şi un clasament general individual, în care Briana Păun a fost pe locul al 6-lea la fete, iar Patrick Iacob pe 7 şi Fabian Păun pe 9, la băieţi.

Echipa CSM Ploieşti deplasată la Piteşti de Tamara Costache şi Ciprian Toma a fost formată din 9 sportivi (8 de 10 ani şi doar unul de 11 ani): Briana Păun, Erika Forţu, Cristina Ţolea, Denisa Păunescu, Sara Profiran, Patrick Iacob, Fabian Păun, Darius Radu şi Victor Ana.