Incident neobișnuit în Ploieşti. O fată de 17 ani a ajuns la spital, după ce a căzut cu geamul unui autobuz aflat în mers.

690

Incidentul s-a petrecut pe Bulevardul Indepedenței, la plecarea autobuzului din staţia de la Conpet în direcția centru.Tânăra de 17 ani, care era împreună cu o prietenă, s-a aşezat pe bancheta din spate şi s-a sprijinit de geamul lateral. Deodată, acesta s-a desprins cu totul, iar tânăra a căzut din maşină pe carosabil.

Victima a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj de la Ambulanță,aceasta suferind un traumatism cranio cerebral minor, un traumatism lombar , fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Din fericire, tânără este în afara pericolului, dar va mai rămâne o vreme sub supravegherea medicilor.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, aceștia inspectând autobuzul în încercarea de a afla cum a fost posibil accidentul potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Potrivit directorului Nae Alexandri, pe acel autobuz s-au facut reparații anul trecut care ar fi vizat tocmai înlocuirea acelui geam de către o firmă externă specializată.